Słodkie na bazie trzciny cukrowej pochodzenia azorskiego lub kanaryjskiego, nazywane Rapadura, panela, tektura, piloncillo, chancaca, empanizao i tapa de dulce. Spożywane w całej Ameryce Łacińskiej.

Słodkie na bazie trzciny cukrowej pochodzenia azorskiego lub kanaryjskiego, nazywane Rapadura, panela, tektura, piloncillo, chancaca, empanizao i tapa de dulce. Spożywane w całej Ameryce Łacińskiej.

Informacje o pliku:

Numer pliku: 0101367732832
Typ pliku/format: Zdjęcia ( JPG )
Rozdzielczość: 2731x3648 (23,12x30,89 cm 300 dpi)
Kategorie:
Autor: robertohunger

podobne obrazy

ta sama seria

Ten sam autor

INFORMACJE O UŻYCIU:

Zdjęcie "Słodkie na bazie trzciny cukrowej pochodzenia azorskiego lub kanaryjskiego, nazywane Rapadura, panela, tektura, piloncillo, chancaca, empanizao i tapa de dulce. Spożywane w całej Ameryce Łacińskiej." może być wykorzystywane do celów osobistych i komercyjnych zgodnie z warunkami zakupionej licencji Royalty-free. Obraz jest dostępny do pobrania w jakości wysokiej rozdzielczości do 5760x3840.

Słowa kluczowe: