Kontrola jakości w bezpieczeństwie żywności - technik analizujący próbki ryb w probówkach w celu wykrycia patogenów w surowych owocach morza

Kontrola jakości w bezpieczeństwie żywności - technik analizujący próbki ryb w probówkach w celu wykrycia patogenów w surowych owocach morza

Informacje o pliku:

Numer pliku: 0407180019
Typ pliku/format: Zdjęcia AI ( JPG )
Rozdzielczość: 5824x3264
Kategorie: Jedzenie i napoje Opieka zdrowotna i medycyna
Autor: AI

podobne obrazy

Ten sam autor

INFORMACJE O UŻYCIU:

Zdjęcie "Kontrola jakości w bezpieczeństwie żywności - technik analizujący próbki ryb w probówkach w celu wykrycia patogenów w surowych owocach morza" może być wykorzystywane do celów osobistych i komercyjnych zgodnie z warunkami zakupionej licencji Royalty-free. Obraz jest dostępny do pobrania w jakości wysokiej rozdzielczości do 5760x3840.

Słowa kluczowe: