Podstawowy smak włoski na bazy sosów mięsnych, rybnych lub warzywnych; fundamentalny w kuchni śródziemnomorskiej. Kluczowe składniki to seler, marchew i cebula

Podstawowy smak włoski na bazy sosów mięsnych, rybnych lub warzywnych; fundamentalny w kuchni śródziemnomorskiej. Kluczowe składniki to seler, marchew i cebula

Informacje o pliku:

Numer pliku: 0407372575
Typ pliku/format: Zdjęcia AI ( JPG )
Rozdzielczość: 3264x5824
Kategorie: Jedzenie i napoje Rolnictwo i Gospodarstwo rolne
Autor: AI

podobne obrazy

Ten sam autor

INFORMACJE O UŻYCIU:

Zdjęcie "Podstawowy smak włoski na bazy sosów mięsnych, rybnych lub warzywnych; fundamentalny w kuchni śródziemnomorskiej. Kluczowe składniki to seler, marchew i cebula" może być wykorzystywane do celów osobistych i komercyjnych zgodnie z warunkami zakupionej licencji Royalty-free. Obraz jest dostępny do pobrania w jakości wysokiej rozdzielczości do 5760x3840.

Słowa kluczowe: