Proszek transglutaminazy mikrobiologicznej, znany jako klej mięsny, to dodatek wykorzystywany w przemyśle spożywczym do łączenia białek, budzący obawy dotyczące bezpieczeństwa jako dodatek do żywności

Proszek transglutaminazy mikrobiologicznej, znany jako klej mięsny, to dodatek wykorzystywany w przemyśle spożywczym do łączenia białek, budzący obawy dotyczące bezpieczeństwa jako dodatek do żywności

Informacje o pliku:

Numer pliku: 0407407506
Typ pliku/format: Zdjęcia AI ( JPG )
Rozdzielczość: 3072x6144
Kategorie: Jedzenie i napoje Nauka
Autor: AI

podobne obrazy

Ten sam autor

INFORMACJE O UŻYCIU:

Zdjęcie "Proszek transglutaminazy mikrobiologicznej, znany jako klej mięsny, to dodatek wykorzystywany w przemyśle spożywczym do łączenia białek, budzący obawy dotyczące bezpieczeństwa jako dodatek do żywności" może być wykorzystywane do celów osobistych i komercyjnych zgodnie z warunkami zakupionej licencji Royalty-free. Obraz jest dostępny do pobrania w jakości wysokiej rozdzielczości do 5760x3840.

Słowa kluczowe: