Proszek transglutaminazy mikrobiologicznej, znany jako klej do mięsa, jest stosowany jako dodatek technologiczny w żywności do łączenia białek, budząc jednocześnie obawy jako niebezpieczny dodatek

Proszek transglutaminazy mikrobiologicznej, znany jako klej do mięsa, jest stosowany jako dodatek technologiczny w żywności do łączenia białek, budząc jednocześnie obawy jako niebezpieczny dodatek

Informacje o pliku:

Numer pliku: 0407410432
Typ pliku/format: Zdjęcia AI ( JPG )
Rozdzielczość: 3072x6144
Kategorie: Jedzenie i napoje Opieka zdrowotna i medycyna
Autor: AI

podobne obrazy

Ten sam autor

INFORMACJE O UŻYCIU:

Zdjęcie "Proszek transglutaminazy mikrobiologicznej, znany jako klej do mięsa, jest stosowany jako dodatek technologiczny w żywności do łączenia białek, budząc jednocześnie obawy jako niebezpieczny dodatek" może być wykorzystywane do celów osobistych i komercyjnych zgodnie z warunkami zakupionej licencji Royalty-free. Obraz jest dostępny do pobrania w jakości wysokiej rozdzielczości do 5760x3840.

Słowa kluczowe: